Dizajn në një drejtim të ri

STARIA Premium po nxit erërat e ndryshimit për të hapur një kapitull të ri në drejtimin MPV.
Frymëzuar nga koncepti i një salloni modern luksoz, stili futurist tërheq vëmendjen e menjëhershme.
E rrezatuar me thjeshtësi dhe elegancë të teknologjisë së lartë, silueta futuriste jep një aluzion të teknologjisë më të fundit, e cila e bën drejtimin më të sigurt, më të rehatshëm dhe më praktik se kurrë më parë.

 

Dizajn në një drejtim të ri

Hyni në hapësirë

STARIA do t'ju përgatisë për një udhëtim të ri në një hapësirë revolucionare, ku do të udhëtoni me rehati maksimale, do të shijoni bisedat ballë për ballë dhe do të kaloni momente të bukura.
Në hapësirën e saj, mundësitë janë po aq të pakufishme sa edhe stilet e ndryshme të jetesës së pronarëve të saj.
Është një hap i vogël për STARIA dhe një hap i madh në të ardhmen e lëvizshmërisë MPV.

 

Hyni në hapësirë

Unike ne klasin e saj

Që nga momenti që patë për herë të parë STARIA Wagon, ju e dini se është unik në klasën e tij. Nuk është një imitim apo një kopje, por një krijim vërtet origjinal - një produkt i një dizajnit të frymëzuar. Brenda, ju përshëndetni nga një kabinë e gjerë dhe e hapur që lulëzon me prekje superiore, si p.sh. një grup peshoresh dixhitale dhe materiale elegante që janë kaq të buta në prekje dhe gjithmonë të këndshme për syrin.

Unike ne klasin e saj

Programoni një test drive / Kërkoni një vlerësim

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.