Projektuar për t'u dalluar.

Sportiv, elegant dhe vizualisht mahnitës: silueta dinamike e i20-ës së re tërheq lehtësisht vëmendjen me dizajnin e saj të jashtëm të rifreskuar.

Siguria e drejtimit, e ripërcaktuar.

Paketa e përmirësuar e sigurisë është krijuar për t'i bërë rrugët më të sigurta për të gjithë ju, pasagjerët tuaj dhe të gjithë përdoruesit e tjerë të rrugës - duke përfshirë këmbësorët dhe çiklistët.

Lidhur me ju.

Shijoni veçoritë e lidhjes inteligjente të i20 për një makinë të rehatshme: qëndroni të lidhur me valë dhe kontrolloni makinën tuaj me zërin tuaj ndërsa jeni në rrugë.

Stili i gjeneratës së re.

Përshtypja e parë ka rëndësi - kjo është arsyeja pse ne rifreskuam dizajnin e një prej modeleve tona më të suksesshme. Rezultati? Një makinë që duket aq e mirë sa ngas, me një siluetë moderne, dinamike që bie në sy në rrugë.

Lidhu me i20 tuaj.

Lidhu me i20 tuaj.

I20 i ri vjen me veçoritë më të fundit të lidhjes për ta bërë makinën tuaj edhe më të lehtë.

Niveli më i lartë i sigurisë.

Niveli më i lartë i sigurisë.

Më shumë veçori të sigurisë Hyundai Smart Sense tani vijnë si standard: Udhëtime të sigurta për të gjithë.

Teknologjia e motorrit gati për të ardhmen .

Teknologjia e motorrit gati për të ardhmen .

Të gjitha modelet e sapo regjistruara të motorëve me benzinë Hyundai i20 në Evropë përmbushin standardet e emetimit Euro 6d.

Listë çmimesh, karakteristika teknike, broshurë

Dokumenti Titulli Linku
PDF Dokumenti | 2.52MB Broshura i20

Programoni një test drive / Kërkoni një vlerësim

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.