Dizenjuar për të spikatur.

Sportive, elegante dhe e mrekullueshme nga ana vizuale. Silueta dinamike e i20 plotësisht e re është në qendër të vëmendjes falë modelit të ridefinuar plotësisht së jashtmi.

Rikonfirmohet siguria në ngarje.

Paketa bashkohore e sistemeve të sigurisë është projektuar për t'i bërë rrugët një vend të sigurt për të gjithë: për ty, bashkëudhëtarët tuaj dhe të gjithë pjesmarrësit e tjerë në trafik, përfshirë këmbësorët dhe çiklistët.

E lidhur me ty.

Gëzoni në funksionet e lidhjes inteligjente të i20-s së re për një udhëtim praktik dhe të rehatshëm. Qëndroni të lidhur me valë dhe kontrolloni me zë makinën tuaj ndërsa ngisni.

Stili i gjeneratës së re.

Frymëzuar nga forma e muskujve në veshjet sportive, trupi (karoseria) i lëmuar është formësuar për të ofruar hapësirën maksimale të brendshme. Duke reflektuar këtë frymëzim, dizajni i i20 përfaqëson kontrast gjithëpërfshirës midis sipërfaqeve elegante dhe linjave të mprehta, i cili krijon pamje të ëmbël dhe muskuloze të makinës. Dizajni i brendshëm përfaqëson një balancë të pamjes sportive në kombinim me hapësirën dhe prakticitetin. 

Lidhuni me i20-ën tuaj të re.

Lidhuni me i20-ën tuaj të re.

Shfrytëzoni maksimalisht telefonin tuaj ndërsa fokusi juaj mbetet në rrugë. Dhe kjo pa kabllo shtesë. 

Më i sigurti në segmentin e saj.

Më i sigurti në segmentin e saj.

I20 e re ka paketën e sigurisë më të mirë në klasën e saj.Udhëtim i sigurt për të gjithë. 

Gjenerata e ardhshme. Tani.

Me funksionet më të mira të lidhjes, do të jeni të azhurnuar me të gjithë zhvillimet gjatë kohës që jeni rrugës. Motori i ri dhe opsionet e transmisionit përbëjnë përvojë udhëtimi të rafinuar dhe të qëndrueshme. I20 e re vendos standardet në segmentin e saj me karakteristikat teknologjike inteligjente më të fundit dhe me pamjet sportive.

Listë çmimesh, karakteristika teknike, broshurë

Dokumenti Titulli Linku
PDF Dokumenti | 1.5MB Broshura i20 e Re

Programoni një test drive / Kërkoni një vlerësim

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.