Paketa më gjithëpërfshirëse e sigurisë.

Paketa bashkohore e sistemeve të sigurisë është projektuar për t'i bërë rrugët një vend të sigurt për të gjithë: për ty, bashkëudhëtarët tuaj dhe të gjithë pjesëmarrësit e tjerë në trafik, përfshirë këmbësorët dhe çiklistët.

Kontroll inteligjent i lundrimit i bazuar në navigim (NSCC)

Përdor sistemin më modern të navigimit për të parashikuar kthesat e ardhshme ose udhëtimet në vijë të drejtë në autostrada dhe përshtat shpejtësinë në ngarje të sigurt të automjetit. 

Ndihma për evitimin e përplasjes gjatë parkimit në ecjen (ngarjen) prapa (PCA-R)

PCA-R ju ofron besim shtesë gjatë parkimit në ecjen prapa të i20-s krejtësisht të re në hapësirë të ngushtë parkimi. Kurdoherë që sistemi zbulon një rrezik përplasjeje, PCA-R angazhon frenat në mënyrë automatike. 

Paralajmërim për largimin e automjeteve (LVDA)

Ky funksion paralajmërues inteligjent për ngasren në qytet paralajmëron shoferin kur automjeti përpara fillon lëvizjen nga vendi në semafor ose në udhëtimin në qytet.

Ndihma me kufizuesin inteligjentt të shpejtësisë (ISLA)

Kur tejkalohet kufiri i shpejtësisë shfaqen shenjat audio dhe video. Në kombinim me kufizuesin manual të shpejtësisë, ISLA mund të rregullojë automatikisht shpejtësinë e makinës.

Ndihmë në ndjekjen e korsisë (LFA)

Për herë të parë marka krejtësisht e re i20 ka funksionin Ndihma për Ndjekjen e korsisë (LFA). Kur aktivizohet ndihma e mban automjetin në mes të korsisë me shpejtësi ndërmjet 0 dhe 180 km / h në rrugët e qytetit dhe në autostradë.

Ndihma për evitimi e përplasjes në rrugë në kënd të verbër (BCA)

Me ndihmën e sensorëve në pjesën e poshtme të prapakolpit dhe kamerës së përparme, sistemi ju paralajmëron për trafik në zonën e këndit të verbër.  Në qoftë se në këtë situatë takoni indikatorin e kthesës, do të dëgjohet alarm zanor, e do të aktivizohen frenat për të parandaluar përplasjen.

Ndihma për evitimin e përplasjes në lëvizjen mbrapsht (RCCA)

Kur ecni mbrapsht në zona me shikueshmëri të dobët, sistemi jo vetëm që do të paralajmërojë shoferin se automjeti po përafrohet nga pjesa ansore, por do të vendosë automatikisht edhe frenat.

Ndihmë për evitimin e goditjes ballore (FCA)

Duke monitoruar rrugën përpara me anë të radarit dhe kamerës, sistemi FCA frenon automatikisht kur zbulon frenim të menjëhershëm të automjetit përpara ose kur zbulon një këmbësor ose çiklist në rrugë.

Garanci 5 + 2 vjet me kilometrazh të pakufizuar

Si çdo model i Hyundai, edhe i20 e re është prodhuar me standardet më të larta të mundshme të cilësisë. Cilësinë ne e mbështesim me një garanci 5 + 2 vjeçare me kilometrazh të pakufizuar, kështu që ju të mund të shijoni jetën në gjërat që doni pa u shqetësuar për makinën tuaj. Përjetoni qetësinë e veçantë që ju jep një nga garancitë më të gjata në jetë. 

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF Dokumenti | 1.5MB Broshura i20 e Re

Programoni një test drive / Kërkoni një vlerësim

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.