Hibrid , ekologjik drejtim më dinamik

Nëse preferoni drejtimin e gjelbër, Tucson Hybrid i ri nuk është vetëm mënyra më e gjelbër për të vozitur, por është edhe më argëtuese. Fuqia totale e prodhimit të motorit Smartstream G1.6T-GDi plus motor elektrik prej 44.2 kW arrin 230 HP me ndihmën e një turbocharger, i cili mundëson një përvojë jashtëzakonisht emocionuese ngarje. Për stabilitet të përmirësuar dhe trajtim më të shkathët, trajtimi elektronik redukton rrotullimin, hapin dhe hapin gjatë kthesave dhe frenimit.

Hibrid , ekologjik drejtim më dinamik
Hyundai TUCSON Hibrid. Funksione për një udhëtim të sigurt dhe të rehatshëm!

Motorri

Smartstream 1.6 T HEV

Fuqia maksimale prej 230 HP në 5,500 rpm dhe çift rrotullues maksimal prej 350 Nm në 1,500-4,400 rpm.

Fuqia maksimale 230 HP

Çift rrotullues maksimal 350 Nm

Motorri
Menaxhimi E

Menaxhimi E

10.25

10.25" inç sistem informacioni

5 funksione të avancuara për sigurinë e familjes suaj.

Hyundai TUSCON tërësisht i ri është i pajisur me një gamë të gjerë karakteristikash inovative të sigurisë të krijuara për familjet tuaja. Mësoni më shumë rreth tyre.

5 funksione të avancuara për sigurinë e familjes suaj.
Ndihma për dalje të sigurt (SEA)

Ndihma për dalje të sigurt (SEA)

Ai mbron pasagjerët në sediljet e pasme kur dalin nga makina

SEA përdor kamera dhe radarë për të zbuluar makinat që ju afrohen nga pas. Kur një pasagjer përpiqet të dalë nga automjeti kur zbulohet makina, SEA paralajmëron dhe mban derën e pasme të mbyllur duke aktivizuar bllokimin elektronik të fëmijëve.

 

Paralajmërim për pasagjerët e pasmë (ROA)

Paralajmërim për pasagjerët e pasmë (ROA)

Ajo i kujton shoferit pasagjerët në sediljen e pasme

Sistemi monitoron sediljet e pasme duke përdorur një sensor lëvizjeje që zbulon fëmijët dhe kafshët shtëpiake. Shoferi do të marrë një paralajmërim vizual dhe zanor, si një kujtesë për të kontrolluar sediljet e pasme përpara se të bllokojë makinën.

Ndihma për shmangien e përplasjeve përpara (FCA)

Ndihma për shmangien e përplasjeve përpara (FCA)

Ai vendos frenat për të parandaluar përplasjet

Ky funksion përdor kamerën e përparme dhe radarin për të zbuluar rreziqet e përplasjes me automjetet përpara, makinat që vijnë përballë kur ktheheni në një kryqëzim, çiklistët dhe këmbësorët. FCA ndalon automatikisht automjetin kur është e nevojshme.

Monitor i pamjes rrethuese (SVM)

Monitor i pamjes rrethuese (SVM)

Sistemi i kamerës HD për shikimin 360 gradë rreth automjetit
Tregon mjedisin rrethues të automjetit kur parkon

Për parkim më të sigurt, SVM shfaq hapësirën rreth automjetit. Duke e zhvendosur transmetimin në drejtim të kundërt ose duke shtypur butonin Parkim/Shiko, aktivizoni SVM-në. Në meny, mund të zgjidhni pamje të ndryshme, si p.sh., pamjen e hapësirës pas automjetit, përpara automjetit dhe një pamje 360 ​​gradë, një pamje 3D të automjetit nga lart.

Ndihma për Shmangien e Përplasjeve në Trafikun e Pasëm (RCCA)

Ndihma për Shmangien e Përplasjeve në Trafikun e Pasëm (RCCA)

Paralajmërim dhe, nëse është e nevojshme, frenim në rast të mjeteve që vijnë në anën e kundërt kur lëvizni në kthim mbrapa
Ndihmon në parandalimin e përplasjeve gjatë kthimit mbrapa

RCCA ju paralajmëron nëse ekziston rreziku i një përplasjeje me një automjet që vjen nga e majta ose nga e djathta gjatë lëvizjes mbrapa. Nëse rreziku i një përplasjeje rritet pas një paralajmërimi, RCCA vendos automatikisht frenat.

Listë çmimesh, karakteristika teknike, broshurë

Dokumenti Titulli Linku
PDF Dokumenti | 3.9MB Broshura Tucson i ri TUCSON Hybrid -

Programoni një test drive / Kërkoni një vlerësim

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.