Zbulimi përsëri i lumturisë.

Çdo detaj i ri, qoftë i dukshëm apo i fshehur, në Santa Fe të re është orientuar drejt një qëllimi - familjes. Zbuloni përsëri lumturinë e familjes tuaj me dizajnin luksoz i cili lehtëson rutinën e përditshme, me hapësirën e brendshme mjaftueshëm të madhe ku mund të vendosni të gjitha sipas tradidës tuaj të jetës dhe teknologjinë e përparuar që do t'ju ruajë të sigurt në çdo kohë.   Fokusohuni ndaj lumturisë së familjes suaj. Të tjerat do t’i bëjë Santa Fe.

Zbulimi përsëri i lumturisë.

Bëjeni çdo ditë të veçantë.

Santa Fe ka paraqitje perfekte që lë një përshtypjen e të paarritshmes në rrugë dhe e bën brilant çdo moment të ditës tuaj.

Bëjeni çdo ditë të veçantë.

Bëjeni çdo ditë të rehatshme.

Brendësia e Santa Fe jo vetëm është më e madhe, por është më e mirëmenduar dhe e destinuar për të gjithë familjen.
Sipërfaqja e butë e lëkure e konsolës qendrore është e rehatshme si një kolltuk, ndërsa butonat e radhitur mjeshtërisht mundësojnë menaxhim të kollajshëm të funksioneve të ndryshme.

 

Bëjeni çdo ditë të rehatshme.

Listë çmimesh, karakteristika teknike, broshurë

Dokumenti Titulli Linku
PDF Dokumenti | 2.49MB broshura_new_santa_fe.pdf

Programoni një test drive / Kërkoni një vlerësim

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.