Thjeshtë shtimi i teknologjisë në makinë nuk do ta bënte atë më të sigurtë. Në vend të kësaj, Santa Fe është dizajnuar për të ulë në minimum rreziqet në ngarjen e përditshme për t'ju garantuar siguri. Santa Fe ju mbron. 

 

Ndihma për shmangien e përplasjes gjatë parkimit prapa (PCA)

Ndihma për shmangien e përplasjes gjatë parkimit prapa (PCA)

PCA paralajmëron shoferin në qoftë se zbulon rrezik nga përplasjea gjatë ecjes prapa. Dhe në qoftë se rreziku rritet pas paralajmërimit, PCA ndihmon që automjeti të ndalojë automatikisht.

 

Hyundai Smart Sense

Sistemet e ndihmës së përparuar ndaj shoferit të Santa Fe perceptojnë kushte të ndryshme me të cilat shoferi mund të përballet papritur gjatë ngarjes. 

Navigimi i bazuar në tempomatin inteligjent. (NSCC)

NSCC ngadalëson automatikisht automjetin kur i afrohet një pjese të lakuar të rrugës dhe ndihmon në ngarje të sigurtë. Pas kalimit të pjesës, NSCC kthehet në shpejtësinë e përcaktuar më parë.

!Disa funksione të ilustruara në këtë faqe nuk janë të disponueshme në treg.

Ndihma në ndjekjen e korsisë (LFA)

Kamera e përparme zbulon korsitë në rrugë për të ndihmuar në drejtimin e automjetit dhe për ta mbajtur atë në mes të korsisë.

!Disa funksione të ilustruara në këtë faqe nuk janë të disponueshme në treg.

 

Ndihma për shmangien e përplasjes në ngarjen e tërthortë mbrapsht (RCCA)

Santa Fe e paralajmëron shoferin në qoftë se dikton rrezik prej përplasjes nga ana e majtë ose e djathtë e automjetit ndërsa lëvizni (drejtoni automjetin) prapa. Në qoftë se rreziku edhe pas paralajmërimit rritet , RCCA ndihmon në ndalimin e automjetit.

!Disa funkskione të ilustruara në këtë faqe nuk janë të disponueshme në treg.

Ndihma në shmangien e përplasjes ballore (FCA me kthim në kryqëzim)

FCA paralajmëron shoferin kur dikton rrezik nga një përplasje frontale, duke përfshirë këmbësorët, çiklistët ose automjetet. Në qoftë se rreziku vazhdon të rritet edhe pas paralajmërimit, FCA ndihmon automatikisht në frenimin emergjent. E njëjta gjë mund të zbatohet për rreziqet nga përplasja me një automjet që vjen drejt jush ndërsa ktheheni majtas në një kryqëzim.

!Disa funkskione të ilustruara në këtë faqe nuk janë të disponueshme në treg.

 

Ndihma në udhëtim në autostradë (HDA)

HDA u mundëson drejtuesve të automjeteve të qëndrojnë në mes të korsisë duke ruajtur distancën dhe shpejtësinë e caktuar nga automjeti përpara ndërsa ngasin në autostradë, madje edhe në kthesat.

Ndihma në shmangien nga përplasja në kënd të verbër (BCA)

Në qoftë se ekziston rreziku i përplasjes në kënd të verbër kur ndërroni korsinë ose dilni paralelisht nga parkingu, BCA ju paralajmëron dhe kontrollon automatikisht automjetin për të ndihmuar në shmangien e përplasjes. 

Ndihma në daljen e sigurt (SEA)

SEA ju paralajmëron në qoftë se diktohet një automjet që po ju afrohet nga pjesa e pasme ndërsa pasagjeri hap derën për të dalë nga automjeti. Në qoftë se në situata të tilla përpiqeni të çaktivizoni bravën e sigurisë së fëmijëve, SEA do t’jua kalojë duke mbajtur të mbyllur derën e pasme.

Monitor i këndit të berbër (BVM)

BVM ju siguron imazhe të këndit të verbër në panelin e instrumenteve dhe në këtë mënyrë ju mundëson që ndryshimi i korsisë të jetë i sigurt dhe i lehtë. 

Dritaret elektrike të sigurisë.

Platformë e re e kabinës

Krahas hapësirës së brendshme më të madhe edhe platforma e re e gjeneratës së re është implementuar në Santa Fe, gjë që rrit maksimalisht stabilitetin e automjetit. Platforma e re gjithashtu sjell përmirësime të ndjeshme në sigurinë në përplasje, falë përdorimit në rritje të çelikut të avancuar të fortësisë së lartë dhe ngjitjes me nxehtësi.

Platformë e re e kabinës

Listë çmimesh, karakteristika teknike, broshurë

Dokumenti Titulli Linku
PDF Dokumenti | 2.49MB broshura_new_santa_fe.pdf

Programoni një test drive / Kërkoni një vlerësim

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.