Motori

2.5 MPi Benzine

2.5 MPi Benzine

Fuqia maksimale prej 180 KS gjatë 6.000 rpm moment rrotullimi maksimal prej23.7.

Nm gjatë 4.000 rrotullimeve në minutë.

 

2.2 CRD dhe Dizel

2.2 CRD dhe Dizel

Fuqia maksimale prej 202KS gjatë 3.800 rpm dhe moment rrotullimi maksimal prej 45.0 kg.m nga 1.750 deri në 2.750 rpm.

Fuqia maksimale 202 KS Momenti rrotullues maksimal 45.0 kg.m

 

3.5 MPi Motor benzine

3.5 MPi Motor benzine

Fuqia maksimale prej  272KS gjatë 6.400 rrotullimeve në minutë dhe moment rrotullimi maksimal prej 33.8Nm gjatë 5.000 rpm.

 

SUV familjar përgatitur për çdo udhëtim

SUV familjar përgatitur për çdo udhëtim

Regjimi i ngarjes

Thjeshtë kthejeni timonin që të zgjedhni regjimin që ju përshtatet më shumë: COMFORT për ngarjen e përditshme, ECO për efikasitetin optimal në konsumin e karburantit, SPORT për përshpejtim më të mirë ose SMART i cili harmonizon automatikisht intervalet e transmetimit bazuar në modelet më të fundit të ngarjes.

Kontrolli i ngarjes në terrenet e kërkuara.

Kur lëvizja bëhet e vështirë, regjimet Borë, Baltë dhe Rërë sigurojnë tërheqje optimale të gomave në lloje të ndryshme të terrenit jo të sheshtë. 

Lëvizje me të gjitha rrotat.

AËD zbulon automatikisht kushtet e rrëshqitshme ose të paqëndrueshme të ngarjes dhe bën shpërndarjen proaktive të fuqisë ndërmjet rrotave të përparme dhe të pasme për të siguruar stabilitet në çdo moment. 

Ngarja në autostradë

Kthimi

Rrugë e rrëshqitshme

Listë çmimesh, karakteristika teknike, broshurë

Dokumenti Titulli Linku
PDF Dokumenti | 2.49MB broshura_new_santa_fe.pdf

Programoni një test drive / Kërkoni një vlerësim

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.