Pjesa e jashtme

Pjesa e përparme

Pjesa e përparme

Grila e gjerë e radiatorit lidhet në mënyrë të padukshme me (dritat) fenerët e mirënjohur të përparmë.

Grila e gjerë e radiatorit lidhet në mënyrë të padukshme me (dritat) fenerët e mirënjohur të përparmë.

Grila e radiatorit

Dritat e përparme LED

Dritat e përparme të projeksionit full LED

Pjesa anësore

Pjesa anësore

Raportet dinamike anësore me një pamje të ekuilibruar në mënyrë perfekte

Raportet dinamike anësore me një pamje të ekuilibruar në mënyrë perfekte

Pulsuesit LED në pasqyrat e jashtme

Forma dekorative nën dritare

Shiriti mbrojtës anësor

Çati panoramike

Disqe alumini 17"

Disqe alumini 17" (vetëm HEV, PHEV)

Disqe alumini 18"

Disqe alumini 19"

Disqe alumini 20"

Ana e pasme

Ana e pasme

Dritat e pasme mbështillen ëmbëlsisht rreth skajit të automjetit

Dritat e pasme mbështillen ëmbëlsisht rreth skajit të automjetit

Kombinimi i dritave të pasme

Kombinimi LED i dritave të pasme

Brendësia

Hapësirë ​​superiore që e ka tejkaluar konkurrencën dhe rrezaton ekskluzivitetin e pajisur me teknologji të lartë.

Brendësia

Brendësia

Hapësirë ekskluzive përreth jush

Konzola luksoze e lartë, e tipit Bridge, me zgjedhësin e shpejtësisë në formë butoni, ju ofron udhëtim të lehtë dhe të të pashqetësuar.

Hapësirë ekskluzive përreth jush

AMBJENTI

Përzgjedhja e madhe e variacioneve të sediljeve dhe karakteristikave të mira do të akomodojë gjithçka kudo që të shkoni. Për palosjen dhe lëvizjen përpara të sediljeve të rreshtit të dytë nevojitet thjeshtë të shtypet butoni për afrim më të lehtë në sediljet e rreshtit të tretë. Detaje të mirëmenduara sikurse bagazhi inteligjent do të heqin barrën nga shpatullat tuaja kur të dy duart tuaja t’i keni të zëna.

AMBJENTI
Sedilje dhe hapësirë në rreshtin e dytë dhe të tretë

Sedilje dhe hapësirë në rreshtin e dytë dhe të tretë

Funksioni i hyrjes në një prekje & Palos

Bagazh inteligjent elektrik

7 sedilje

Rreshti i tretë i palosur

Rreshti i tretë i palosur dhe rreshti i dytë i palosur 40%

Rreshti i tretë i palosur dhe rreshti i dytë i palosur 60%

Rreshti i dytë dhe i tretë palosur

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF Dokumenti | 2.49MB broshura_new_santa_fe.pdf

Programoni një test drive / Kërkoni një vlerësim

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.