Albanian Motor Company

Albanian Motor Company me seli qëndrore në Autostradën Tiranë - Durrës, Km 10, Tiranë, është përfaqësuesi zyrtar dhe i vetmi i autorizuar për shitjen dhe servisin e mjeteve Hyundai në Shqiperi.
Albanian Motor Company e filloi rrugëtimin e saj në industrinë automobilistike 16 vite më pare dhe sot e kësaj dite vazhdon të jetë lider ne treg. Marka ndërkombëtare Hyundai u bë pjesë e Albanian Motor Company në 01 Janar 2020 dhe aktualisht qëndron e renditur si një ndër market më të shitura në vendin tonë. Pranë nesh ju do të gjeni modelet më të fundit të të gjithë games Hyundai, duke ju ardhur më pranë shijeve të gjithësecilit prej jush, si edhe shërbim të specializuar për të gjitha llojet e automjeteve Hyundai. 

Hyundai Albania e gjeni ne showroomin e tij me te ri , ne adresen: Autostrada Tiranë - Durres, km 2, Mëzez

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.