Motorri

1.6 T-GDi Benzinë

Fuqia maksimale prej 180 HP në 5,500 rpm dhe çift rrotullues maksimal prej 27,0 kg.m në 1,750 deri në 4,500 rpm.
Fuqia maksimale 180 HP Çift rrotullues maksimal 27.0 kg.m

 

Motorri

Hibrid

Për të arritur performancën hibride optimale si një SUV, një tip ekskluziv TMED (Pajisja elektrike e montuar në transmision) u aplikua në Santa Fe. Kjo përmirëson fuqinë dalëse dhe performancën e motorit elektrik.

Motori Elektrik
Fuqia maksimale 44.2 kv dhe moment rrotullimi maksimal 264 Nm.

Plug-in hibrid

Moćna baterija Santa PHEV-a od 13.8kWh i elektromotor od 66.9kW takođe mogu brzo da se prebace sa potpuno električnog na hibridni benzinski motor kada je potrebno naglo ubrzanje ili u hitnim slučajevima, nudeći pri tom prijatnu i bezbednu vožnju bez kompromisa. 

Elektromotor
Maksimalna snaga od 66.9 kW i maksimalni obrtni momenat od 304Nm. 

 

Listë çmimesh, karakteristika teknike, broshurë

Dokumenti Titulli Linku
PDF Dokumenti | 2.49MB broshura_new_santa_fe.pdf

Programoni një test drive / Kërkoni një vlerësim

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.