Ndihma për parkimin inteligjent nga distanca (RSPA)

RSPA i mundëson shoferit që në distancë nga jashtë makinës të kontrollojë funksionet e lëvizjes përpara / prapa nëpërmjet komandës nga distance (pult, telekomandë) ndaj çelësit origjinal për të hyrë / dalë nga vendi i parkimit.

Monitori i mbikëqyrjes së ambjentit rrethues (SVM)

Kamerat 4HD të montuara në pjesën e përparme dhe të pasme, si dhe pjesët anësore të automjetit paraqesin ambjetin rrethues në kohë reale. 

Profili personal

Shoferi mund të përzgjedhë në mënyrë të përshtatshme profilin e tij për cilësimet e preferuara GPS, kondicionimin e ajrit, radion dhe funksionet e tjera.

Transmesioni automatic shift-by-wire

Sistemi i karikimit pa tel të telefonit inteligjent.

Ekran Head-up (HUD)

Paralajmërimi ndaj pasagjerëve në sediljen e pasme

Paneli i instrumenteve 12.3’’ Full LCD

Paneli i instrumenteve 4.2 ’’ TFT LCD

Tërheqje e vëmendjes ndaj shoferit (DAW)

Ekrani 10.25’’

Ekrani 8’’

Sistemi plotësisht i automatizuar i kondicionimit të ajrit

Folësit KRELL

Ngrohje & Ventilimi i sediljeve të përparme

Perdja e dyerve të pasme e rregullueshme manualisht

Listë çmimesh, karakteristika teknike, broshurë

Dokumenti Titulli Linku
PDF Dokumenti | 2.49MB broshura_new_santa_fe.pdf

Programoni një test drive / Kërkoni një vlerësim

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.