Më shumë zgjedhje të motorëve. Më shumë efikasitet.

Zgjidhni në mes të katër konfigurimeve unike të motorit. Në krye qëndron 1.0 T-Gdi, motori me benzinë, i cili është i disponueshëm me 100 KF ose 120 KF. Gjithashtu në dispozicion është MPi 1,2 litërsh, motor me benzene me 84 KF. 

MPi 1.2 litra benzinë

MPi 1.2 litra benzinë

Motori ynë me 4 cilindra 84 KF me zhvendosje 1197 cc është një fuqi në të cilën mund të mbështeteni. Së bashku me një transmision manual me 5 shpejtësi, kjo njësi e energjisë ofron kontroll të plotë të momentit.

Funksioni Coasting (Fikja e motorit në dishezë)

I disponueshëm në konfigurimin e motorit me iMT dhe MHSG, për të kursyer karburant, i20 plotësisht e re hyn automatikisht në regjimin coasting kur ju lëshoni pedalin e gazit.

Transmisioni manual inteligjent (iMT).

iMT me 6 shpejtësi është dizajnuar për emision të ulët dhe zvogëlim të konsumit të karburantit me angazhimin automatikisht të regjimit coasting sa herë që lëshoni pedalin e gazit.

Transmision manual me 6 shpejtësi.

A preferoni të kontrolloni vetë grupin dhe ingranazhin? Zgjidhni një konfigurim me transmision manual për ngarjen, ndërrim preciz dhe të butë të shpejtësisë. 

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF Dokumenti | 1.5MB Broshura i20 e Re

Programoni një test drive / Kërkoni një vlerësim

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.