Më shumë hapësirë. Sistem zanor i nivelit të lartë. Lidhje e plotë pa tel.

Më e madh dhe më e mirë. I20 e re vjen me më shumë nga gjithçka. Më shumë përfitime me ekranin 8" me prekje dhe karikim pa tel të telefonave inteligjentë. Më shumë hapësirë për bagazhet do të thotë që ju mund të merrni me vete çfarë të doni. Sistemi i tingullit Bose me tetë altoparlantë sjell më shumë argëtim kur dëshironi të rrisni volumin dhe të këndoni.

Më shumë hapësirë për bagazhet.

Më shumë hapësirë për bagazhet.

Me një kapacitet bagazhi prej 351 litra, që është 25 litra më shumë se modeli i mëparshëm, i20 e re ofron më shumë hapësirë për ju dhe familjen tuaj për t'u paketuar dhe për të nisur aventura.

Kapaku i bagazhit.

Kapaku i bagazhit.

Keni nevojë për hapësirë ​​për bagazhet e mëdha? Vendosni kapakun e bagazhit prapa stolit të pasmë në mënyrë që të përdorni në mënyrë optimale hapësirën e bagazhit të i20-së re.

Sistemi superior i zërit Bose®

Gëzoni në përvojën e mahnitshme audio me sistemin superior të tingullit Bose® në i20 tërësisht të re. Me tetë altoparlantë, përfshirë edhe subwoofer, është dizajnuar për të ndjekur stilin sportiv të makinës dhe për të ofruar përvojë audio po aq dinamike sa edhe ngarja e i20 krejtësisht të re.

Karikim pa tel.

Karikim pa tel.

Shijoni lidhjen e telefonit tuaj celular pa kabllo, me karikim pa tel për të gjitha ekranet me prekje dhe pasqyrimin pa tel në ekranin 8" me prekje.

Portat e USB.

Portat e USB.

Lidhja dhe karikimi i pajisjeve portative USB në i20-ën tuaj krejtësisht të re kurrë nuk ka qenë më e lehtë me portat në pjesën e përparme dhe të pasme të automjetit. Vetëm ndizeni dhe nisuni.

Funksionet më të mira të lidhjes në klasë.

Gëzoni në teknologjinë inteligjente të nivelit më të lartë me ekrane të mëdha të kombinuara vizualisht në mënyrë të dyfishtë 10,25" të cilat kanë funksion e ekranit të ndarë.

Ekran qendror 10.25

Ekran qendror 10.25" me prekje.

I20 e re ju ofron teknologji inovative që e bën jetën tuaj më të lehtë. Ekrani opsional 10.25 " me prekje integron funksionet 3D të lundrimit, medias dhe ndërlidhjes.

Ekran 8″ me prekje me audio display.

Ekran 8″ me prekje me audio display.

Ekrani me prekje 8 "gjithashtu ka funksionin e pasqyrimit pa tel të ekranit të smartphone-it, duke ju mundësuar që të lidhni lehtësisht smartphone-in tuaj perms aplikacioneve Apple CarPlay ose Android Auto. 

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF Dokumenti | 1.5MB Broshura i20 e Re

Programoni një test drive / Kërkoni një vlerësim

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.