Paketa më e plotë e sigurisë.

Me Hyundai Smart Sense, sistemet tona të avancuara të asistencës së shoferit, i20 ofron paketën më gjithëpërfshirëse të teknologjisë së sigurisë aktive në klasën e tij - e ndërtuar për t'ju dhënë më shumë siguri dhe paqe mendore. Shumë nga veçoritë e disponueshme nuk pritet të gjenden në makinat e këtij segmenti.

Ndihma për ndjekjen e korsisë (LFA).

Për herë të parë, i20 ka Asistencë për Mbajtjen e Korsisë (LFA). Kur aktivizohet, e mban makinën në qendër të korsisë së saj me shpejtësi midis 0 dhe 180 km/h në autostrada dhe rrugët e qytetit.

Ndihmë në pikën e verbër (BCA).

Duke përdorur sensorë të radarit në parakolpin e poshtëm të pasmë dhe një kamerë të përparme, sistemi ju paralajmëron për trafikun në zonën e pikës së verbër. Nëse ndizni sinjalin e kthesës në një situatë të tillë, do të tingëllojë një paralajmërim zanor dhe do të frenojë për të parandaluar një përplasje.

Ndihma për shmangien e përplasjes së pasme (RCCA).

Kur del mbrapa nga një zonë me shikueshmëri të dobët, sistemi jo vetëm që paralajmëron shoferin nëse automjetet po afrohen nga ana, por edhe frenon automatikisht.

Asistent për shmangien e përplasjeve përpara (FCA).

Duke monitoruar rrugën përpara duke përdorur radar dhe një kamerë, sistemi FCA frenon automatikisht kur zbulon frenim të papritur nga një makinë përpara, një këmbësor ose një biçikletë në rrugë.

Kontrolli inteligjent i lundrimit i bazuar në navigacion (NSCC).

Ai përdor një sistem navigimi më të avancuar për të parashikuar kthesat e ardhshme ose drejtimet e autostradës dhe rregullon shpejtësinë për vozitje më të sigurt.

Asistent inteligjent i kufirit të shpejtësisë (ISLA).

Sinjalet audio dhe vizuale shfaqen kur tejkalohet kufiri i shpejtësisë. I kombinuar me një kufizues manual të shpejtësisë, ISLA mund të rregullojë automatikisht shpejtësinë e makinës.

Alarmi për pasagjerët e pasmë (ROA).

Alarmi për pasagjerët e pasmë (ROA).

Ai zbulon nëse dyert e pasme janë të hapura apo të mbyllura përpara se të niset makina, më pas i kujton shoferit të kontrollojë sediljet kur del nga automjeti.

Asistent parkimi në të kundërt (PCA-R).

Asistent parkimi në të kundërt (PCA-R).

PCA-R ju jep siguri shtesë kur lundroni me i20 në hapësira të ngushta parkimi kur ecni mbrapa. Sa herë që sistemi zbulon një rrezik përplasjeje, PCA-R vendos automatikisht frenat.

Paralajmërimi i automjetit përpara (LVDA).

Paralajmërimi i automjetit përpara (LVDA).

Ky funksion inteligjent për drejtimin në qytet paralajmëron shoferin kur automjeti përpara del nga një gjendje e palëvizshme, për shembull në semafor ose në bllokim trafiku.

Listë çmimesh, karakteristika teknike, broshurë

Dokumenti Titulli Linku
PDF Dokumenti | 2.52MB Broshura i20

Programoni një test drive / Kërkoni një vlerësim

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.