Karakteristikat kryesore për kënaqësi të pashoqe.

i20 vjen me veçori premium në çdo kategori kryesore: Efikasiteti dhe performanca e fundit shkojnë paralelisht me një nivel komoditeti që e bën këtë makinë një shquar të vërtetë në segmentin e saj.

Performanca

Performanca

Më shumë zgjedhje të makinës. Më shumë efikasitet.

Nën kapuçin, motori hibrid i butë 48 volt mund të çiftohet me motorin e ri 1.0 T-GDi të i20 - i disponueshëm me 100 hp ose 120 hp. I projektuar për efikasitet dhe performancë maksimale, sistemi hibrid i butë 48 volt kontribuon në konsumin më të ulët të karburantit dhe emetimet e karbonit.

1.2 litra MPi motor benzine.

1.2 litra MPi motor benzine.

Me një vëllim motori prej 1197 cc dhe 4 cilindra, motori ynë bazë me 84 kuaj fuqi ka një fuqi të lehtë për t'u llogaritur. E shoqëruar me një transmision manual me 5 shpejtësi, kjo njësi e fuqisë ofron kontroll të plotë dhe dhënie të këndshme çift rrotullues.

Konsumi i karburantit (cikli i kombinuar i provës) për Hyundai i20 1.2 MPi ul/100 km: 5.6 - 5.2; Emetimet e CO 2 (cikli i kombinuar i provës) në g/km: 127 - 117 (WLTP). Të gjitha vlerat WLTP-jane ketu.

Transmision automatik me 7 shpejtësi.

Transmision automatik me 7 shpejtësi.

Transmetimi automatik me 7 shpejtësi me dy tufë kombinon efikasitetin e karburantit dhe praktikën e një transmetimi automatik me kënaqësinë e drejtimit të një transmetimi manual.

Transmision manual inteligjent ( iMT ).

Transmision manual inteligjent ( iMT ).

IMT me 6 shpejtësi është projektuar për të reduktuar emetimet dhe për të rritur efikasitetin e karburantit duke aktivizuar automatikisht modalitetin e gomave të lira sa herë që lëshoni përshpejtuesin.

Kambio me 7 shpejtësi me tufë të dyfishtë.

Shijoni performancën dhe kontrollin superior sipas kërkesës me opsionin 7DCT të i20, i disponueshëm me një motor turbo 1.0 litërsh, i cili ju ofron një përvojë dinamike drejtimi si dhe efikasitet të lartë të karburantit. Sistemi me tufë të dyfishtë lejon ndryshime të shpejta të marsheve, pavarësisht nëse përdorni modalitetin automatik të përshtatshëm ose zgjidhni të ndërroni marshin me dorë.

Kambio me 7 shpejtësi me tufë të dyfishtë.

Listë çmimesh, karakteristika teknike, broshurë

Dokumenti Titulli Linku
PDF Dokumenti | 2.52MB Broshura i20

Programoni një test drive / Kërkoni një vlerësim

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.