Pamje energjike dhe moderne.

Ndaluni dhe mendoni për IONIQ elektrike. Pamja e tij e rafinuar dhe moderne do të jetë e para që do t’ju tërheqë vëmendjen tuaj. Do të admironi çdo linjë, çdo detaj dhe të gjitha këto bashkohen duke transmetuar një rrjedhë të pandërprerë të energjisë. Dimensionet janë të balancuara në mënyrë të shkëlqyer dhe kur i hedh një vështrim më në detaje, do të zbuloni perfeksionizmin që do t’ju frymëzojë në maksimum.

 

Thjesht elegante dhe qetësuese.

Me fokusin e tij të disiplinuar në thjeshtësinë e pamjes dhe ergonominë e mirë, pjesa e brendshme e IONIQ elektrik ka përparuar evolucionin e trendeve të dizajnit. Sikurse është e dizajnuar moderne pjesa e jashtme, edhe pjesa e brendshme është plot me detaje fine që gjallërojnë të gjithë elementët kyç në një stil fluid dhe elegant. Çdo detaj është dizanjuar me precizion përmes një filozofie të thjeshtësisë së pastër, e cila lë një efekt qetësues dhe të freskët në të gjitha shqisat tuaja.

Teknologjitë më të fundit ju ndihmojnë të qëndroni të sigurt dhe pa shqetesim.

Rruga mund të jetë mjaft e paparashikueshme. Ju kurrë nuk dini se çfarë ju pret, ndërsa IONIQ e di. Sistemet e përparuara të sigurisë së ndihmës së tij ndaj shoferit shërbejnë si bashkë-piloti juaj elektronik, të cilat punojnë  në heshtje prapa skenës dhe duke kujdeset vazhdimisht për shenjat të problemeve të mundshme. Funksionet si Ndihma për mbajtjen e korsisë dhe Paralajmërimi për këndine verbër do të identifikojnë problemin perpara jush dhe do të ndërmarrin veprime parandaluese për të zvogëluar rrezikun nga përplasja. IONIQ do t’ju ruajë më të sigurtë se kurrë.

Inovacije u vožnji

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
URL Dokumenti Lista e çmimeve

Programoni një test drive / Kërkoni një vlerësim

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.