Pjesa e jashtme

Ana e përparme

Ana e përparme

Unik dhe futuristik

Unik dhe futuristik

Drita ditore LED

Drita e përparme LED

Grilë unike

Dizajni i jashtëzakonshëm dhe karakteristik i grilës është detaji kyç i cili ndihmon në definimin e identitetit futuristik të IONIQ elektrik,që ndihmon, i cili u mbetet besnik ndaj rregullave të dinamikës së mirë. 

Grilë unike
Pjesa anësore

Pjesa anësore

I bukur dhe aerodinamik

I bukur dhe aerodinamik

Pragje të kromuara të dyerve me logo të stampuar IONIQ

Çati panoramike elektrike me funksion kundër gërvishtjeve

Formë dekorative e kromuar e dritares

Disqe alumini 16'

Skaji fundor

Skaji fundor

I thjeshtë, por sportiv

I thjeshtë, por sportiv

Drita të pasme të kombinuara LED

Llogarisni drita LED për fuqi maksimale ndriçimi me konsum minimal të energjisë. Dritat LED kanë një jetëgjatësi më të madhe pune e shërbimi.

Drita të pasme të kombinuara LED

Brendësia

Karakteristikat e brendësisë

Karakteristikat e brendësisë

Paneli i instrumentit mbikëqyrës me LCD 7˝me ngjyra.

Paneli i instrumentit mbikëqyrës me LCD 7˝me ngjyra.

Të gjitha sistemet vitale të informacionit të makinës paraqiten me lexueshmëri mahnitëse dhe me një format grafik shumëngjyrësh të teknologjisë së mbikëqyrjes së makinave.

Programoni një test drive / Kërkoni një vlerësim

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.