Njësia e lundrimit audio 10.25-inç

Ofron më shumë sesa grupi standard i funksioneve të lidhjes së smartphonëve. Aftësitë e AVN me ekran me prekje janë zgjeruar për të mundësuar që ekrani shumë i madh të ndahet për të paraqitur hartat e navigimit në një pjesë ndërsa kryen detyra të ndryshme në një pjesë tjetër . 

Njësia e lundrimit audio 10.25-inç
Butoni për e ndërrimin elektronikisht të nivelit të shpejtësisë (marsheve)

Butoni për e ndërrimin elektronikisht të nivelit të shpejtësisë (marsheve)

Sistemi drive-by-wire eliminon lidhjet mekanike për të mundësuar ndryshimet e shkallës së transmetimit me një prekje në buton dhe përmban sistem sigurie për bllokim. Frenat e parkimit gjithashtu aktivizohen duke shtypur butonin. 

Ngarja, Parkimi, Ecja prapa, Neutrali, Levat

Ngrohja e motorit

Ngrohja e motorit

Kontrolli i klimatizimit vetëm nga drejtuesi i automjetit

Kontrolli i klimatizimit vetëm nga drejtuesi i automjetit

Frena parkimi të llojit elektrik

Frena parkimi të llojit elektrik

Sistem për karikimin e telefonit smart

Sistem për karikimin e telefonit smart

Ventilimi i sediljeve të pasme

Ventilimi i sediljeve të pasme

Kutia sekuenciale e shpejtësisë me leva në timon (Paddle shifters) (kontrolli i frenimit rigjenerues)

Kutia sekuenciale e shpejtësisë me leva në timon (Paddle shifters) (kontrolli i frenimit rigjenerues)

Programoni një test drive / Kërkoni një vlerësim

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.