6 jastëkët e ajrit

6 jastëkët e ajrit

Sistemi i cili përbëhet nga 6 jastëkë ajri me jastëkët e parmë dhe anësorë dhe perdet e ajrit, ofron mbrojtje të madhe në përplasjet.

Jastëkët modern të ajrit përcaktonjnë edhe me sa presion duhet duhet që të ushtrojnë në përlasje duke marrë parasysh pozicionin e udhëtarit, përdorimin e rripave të sigurimit dhe forcën e përplasjes.

Paralajmërimi i pasagjerit në sediljen e pasme (ROA)

Paralajmërimi i pasagjerit në sediljen e pasme (ROA)

Paralajmëruesi i pasagjerit në sediljen e pasme zbulon lëvizjet në sediljet e pasme dhe me paralajmërimi nga paneli i instrumenteve kujton shoferin për pasagjerët në sediljen e pasme. Në qoftë se sistemi zbulon lëvizje pasi shoferi është larguar dhe ka kyçur makinën, do të aktivizohet alarm zanor.

Ndihma për dalje të sigurtë (SEA)

Ndihma për dalje të sigurtë (SEA)

Le të jetë e sigurtë familja juaj me sistemin e ndihmës për dalje të sigurt nga automjeti.  Sistemi zbulon automjetet që ju afrohen nga pas ndërsa për sigurinë e fëmijëve mban të aktivizuar dyert e mbyllura, duke i penguar udhëtarët që të mos dalin jashtë. Kur automjetet kalojnë, një shtypje e thjeshtë e butonit zhbllokon derën për dalje të sigurt. 

Paralajmërim për lodhjen e shoferit (DAW)

Paralajmërim për lodhjen e shoferit (DAW)

Sistemi paranjeh shenjat e lodhjes së shoferit dhe paralajmëron shoferin duke sugjeruar një pushim.  

Sistem kamerash 360° (SVM)

Sistem kamerash 360° (SVM)

Sistemi me shumë kamera ofron pamje 360°  rreth e rrotull automjetit për të ndihmuar shoferin gjatë parkimit të automjetit.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF Dokumenti | 5.88MB Broshura Santa Fe e re

Programoni një test drive / Kërkoni një vlerësim

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.