Makina perfekte familjare

Nuk ka pse makina familjare të jetë e mërzitshme. Grila e gjerë e kromuar e radiatorit dhe rrotat e aluminit 19 " theksojnë dizajnin e ri unik dhe të fuqishëm të SUV.

 Dritat e kombinuara i japin veturës pamje tërheqëse të teknologjisë së lartë, gati për aventurë familjare.  

Ana e përparme

Ana e përparme

Grila e gjerë e radiatorit dhe drita modulare të veçanta të ditës dhe fenerë të përparmë.

Pamje e teknologjisë së lartë

Pamje e teknologjisë së lartë

Maska e radiatorit

Drita ditore LED

Dritat e përparme LED

Pjesa anësore

Pjesa anësore

Linja e zgjatur karakterizuese dhe dizajni i fuqishëm i harkut mbi rrota.

Forma Dinamike

Forma Dinamike
Derdhje dekorative rreth dritares

Derdhje dekorative rreth dritares

Dorezat në pjesën e jashtme të derës

Dorezat në pjesën e jashtme të derës

Pulsues në bazat e pasqyrave të jashtme

Pulsues në bazat e pasqyrave të jashtme

Çati xhami panoramike

Çati xhami panoramike

Disqe Alumini 17’’

Disqe Alumini 18’’

Disqe Alumini 19’’

Të errët shumëkrahësh 19’’

Prapa

Prapa

Drita 3D LED dhe buzë horizontale shumë të dukshme.

 

Raportet e theksuara

Raportet e theksuara
Grupi i dritave të pasme LED

Grupi i dritave të pasme LED

Spoiler i pasëm

Spoiler i pasëm

Mbusheni jetën tuaj me kohë cilësore.

Brendësia e bollshme me hapësirën e shtuar për këmbët dhe me hapësirën e madhe të bagazhit ju ofron të gjithë komoditetin që ju nevojitet për momente të bukura dhe cilësore me familjen tuaj.

Mbusheni jetën tuaj me kohë cilësore.

Brendësia

Ndjeni atomosferën e brendësisë të brezit të ri të SUV-it të Hyundai. 

Paneli i instrumenteve është i gjerë dhe i qartë. Ofron shikueshmëri maksimale me ekranin “floating” të navigimit Audio Video. Brendësia e gjerë është plotësuar me sedilje të punuara komode.

Brendësia

Sediljet dhe bagazhi

Pavarësisht nga numri i anëtarëve të familjes tuaj dhe nëse keni dalë për piknik, golf apo kamping, Santa Fe me 7 udhëtarë ofron fleksibilitet të plotë me konfigurime të shumta të disponueshme të sediljeve.

 
Janë të mundshme konfigurime të shumta për t'iu përshtatur nevojave tuaja. Me rreshtin e dytë dhe të tretë që mund të palosen plotësisht, keni në dispozicion mjaft hapësirë bagazhi që të merrni me vete cfarëdo që ju duhet. 

 

Lista e çmimeve, karateristikat teknike, broshura

Dokumenti Titulli Linku
PDF Dokumenti | 5.88MB Broshura Santa Fe e re

Programoni një test drive / Kërkoni një vlerësim

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.