Makinë familjare, plot energji.

Në mënyrë që argëtimi të vazhdoje edhe pas udhëtimit, Santa Fe porositet me motor dizel me kambio manuale me 6 shpejtësi ose me kambio automatike me 8 shpejtësi duke ofruar qëndrueshmëri maksimale dhe efikasitet në konsumin e karburantit. 

Makinë familjare, plot energji.
2.4 GDi

2.4 GDi

Motor benzine

Fuqia maksimale prej 188 kf gjatë 6.000 rrotullime për minutë dhe moment maksimal rrotullimi prej 241 Nm gjatë 4.000 rpm.  

3.5 MPi

3.5 MPi

Motor benzine

Fuqia maksimale prej 280 Kf gjatë 6.300 rrotullimeve në minutë dhe moment rrotullimi maksimal prej  336 Nm gjatë 5.000 rpm.

2.4 MPi

2.4 MPi

Motor benzine

Fuqia maksimale prej 172 KS gjatë 6.000 rpm moment rrotullimi maksimal prej 225 Nm gjatë 4.000 rrotullimeve në minutë.

2.2 CRDi

2.2 CRDi

Motor dizel

Fuqia maksimale prej 200 KS gjatë 3.800 rpm dhe moment rrotullimi maksimal prej

 440 Nm gjatë 1.750-2.750 rrotullime per minutë.

2.0 CRDi

2.0 CRDi

Motor dizel

Fuqia maksimale prej 185 KS gjatë 4.000 rrotullimeve në minutë dhe moment rrotullimi maksimal 400 Nm gjatë 1.750-2.750 rrotullime në minutë.

Kambio automatike 8-shpejtësi

Kambio automatike 8-shpejtësi

Kambio automatike është e disponueshme në të gjithë tipet e motorëve për ngarje të lehtë dhe më rehatshme. 

Kambio manuale 6 shpejtësi

Kambio manuale 6 shpejtësi

Kambio manuale e bën ngarjen më argëtuese, por edhe të rehatshme. 

HTRAC

HTRAC

HTRAC është një sistem elektronik në të gjitha rrotat i cili zbulon automatikisht shpejtësinë e automjetit dhe kushtet e rrugës për të kontrolluar frenimin midis rrotave të majta dhe të djathta dhe për të zbatuar kontrollin aktiv të momentit të rrotullimit midis boshteve të përparme dhe të pasme për mbajtjen e stabilitetit kur udhëtoni ose ktheheni nëpër rrugë të rrëshqitshme.

Regjimi i udhëtimit

Regjimi i udhëtimit

Ngjyra e panelit të instrumenteve ndryshon në përputhje me regjimin e përzgjedhur të ngarjes (Comfort, ECO ose Sport).

Regjimi Comfort ofron transmetim optimal të momentit rrotullues për ngarje të stabilizuar, regjimi ECO i jep përparësi ekonomisë në konsumin e  karburantit, ndërsa regjimi Sport rrit performancën për ngarje dinamike. Këtu është edhe regjimi Smart që kalon automatikisht në regjime të tjera në bazë të kushteve në rrugë dhe stilit të ngarjes.

Lista e çmimeve, karateristikat teknike, broshura

Dokument Naziv Link
PDF Dokumenti | 5.88MB Broshura Santa Fe e re

Programoni një test drive / Kërkoni një vlerësim

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.