Ekrani Head-up (HUD)

Ekrani Head-up (HUD)

Ekranin e ri Head-up e karakterizon dukshmëria e jashtëzakonshme, duke projektuar informacione të rëndësishme si shpejtësia, komandat e navigimit dhe paralamërimi direkt në xhamin e përparmë. 

Karikues pa tel për telefonët celular

Karikues pa tel për telefonët celular

Baza për karikim pa tel të telefonëve celularë është i pozicionuar në konsolën qendrore dhe ju mundëson që të karikoni me lehtësi telefonët tuaj pa përdorimin e kabllove. 

Sistem i memorjes së integruar (IMS)

Sistem i memorjes së integruar (IMS)

Për komoditet maksimal IMS memorizon deri në 2 pozicione të përshtatshme të shoferit, pasqyrave të jashtme dhe parametrat e rregullimit HUD duke bërë që me një prekje të butonit të përshtasë në moment preferencat e shoferit. 

Palosje me një prekje

Palosje me një prekje

Funksioni i palosjes me një prekje ju mundëson që të palosni me lehtësi rreshtin e dytë të sediljeve me prekjen e butonit. 

Dorezë për hyrje me lehtësi

Dorezë për hyrje me lehtësi

Hipni lehtë në makinë duke kapur dorezën për hyrje më të lehtë e cila është vendosur në makinë

Sistemi i bagazhit dixhital

Sistemi i bagazhit dixhital

Ngarkoni më lehtësisht bagazhet me ndihmën e sistemit të bagazhit inteligjent, i cili hapet automatiksht brenda 3 sekondave kur ndodheni në diapazonin e tij të zbulimit me çelësin dixhital.    

Altoparlantë InfinityTM

Altoparlantë InfinityTM

Sistemi Premium InfinityTM  i zërit ofron performancë spektakolare të tingullit duke bërë që të gëzoni në muzikën e preferuar me familjen tuaj. 

Rregullim manualisht i perdeve anësore të dyerve të pasme

Rregullim manualisht i perdeve anësore të dyerve të pasme

Për ata që më shumë se sa dritaret e errta, janë perdet anësore të rregullueshme me dorë, të dyerve të pasme gjë që ju jep edhe më shumë privatësi dhe mbrojtje nga dielli.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF Dokumenti | 5.88MB Broshura Santa Fe e re

Programoni një test drive / Kërkoni një vlerësim

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.