Dinamik porsi ti.

Mos u ndalni kur vjen koha për të ecur përpara. Timonin në duar dhe përcaktoni vetë rrugën tuaj.

Dinamik porsi ti.

Dritat e skenës janë kthyer nga ju.

Dizajni modern dhe i përsosur sportiv lë përshtypje të fortë. Elenatra e re me profilin e saj të përpunuar dhe disqet e aluminit 17” tërheq vëmendjen ngado që të shkoni.

Pasqyra të jashtme elektrike të palosshme

Disqe alumini 17’’

Hyni në domenin tuaj.

Rrethoni veten me funksione inovative që do t'ju mundësojnë që të fokusoheni në mënyrë perfekte dhe të përshtatshme në udhëtimin tuaj. Të gjitha detajet si klimatizimi automatik, ngrohja e timonit dhe sediljeve, kamera e pasme dhe çatia panoramike elektrike, janë dizajnuar për një udhëtim të përsosur. 
Funksioni Regjimit Smart të Ngarjes analizon modelet e vozitjes në kohë reale dhe e mban menaxhimin tuaj të ngarjes në mënyrën optimale. 

 

Hyni në domenin tuaj.

Hyundai SmartSense

Hyundai Smart Sense është teknologjia moderne më e fundit.  Të gjitha funksionet kanë për qëllim ruajtjen e sigurisë tuaj, në mënyrë që ju të mund të shijoni në qetësi çdo udhëtim.

Paralajmërim për përplasjen në pikat e vdekura (BCW)

Refleksni radarski senzori u zadnjem braniku upozoravaju vozača na vozila koja mu se približavaju, a koja ne vidi.Sensorët e radarit refleksiv në prapakolpin e pasmë paralajmërojnë shoferin për afrimin e automjeteve të cilat nuk shihen.

Ndihmë në shmangien e përplasjes ballore (FCA)

Kamera e përparme paralajmëron shoferin për përplasje të pashmangshme me automjete të tjera dhe sipas nevojës zbaton frenim në raste urgjente për të zbutur pasojat e përplasjes.

Ndihmë për të qëndruar në korsinë e lëvizjes. (LKA)

Akses në Active Concept. Kamera e përparme zbulon vijat e korsisë për të parandaluar kthimin e paqëllimshëm drejt tyre. Në rast se automjeti del nga korsia, aktivizohet alarmi vizual dhe tingullor. Pas kësaj aktivizohet drejtimi automatik, i cili e kthen automjetin në rrugën e duhur.

Paralajmërim për distancën e parkimit - Përpara / prapa (PDW – F/R)

Parkoni me siguri të plotë me ndihmën e kamerës së përparme dhe të pasme që ofrojnë dukshmëri dhe pamje të përsosur. Sensorët me performancë të lartë paralajmërojnë shoferin për një përplasje të pashmangshme gjatë parkimit, duke aplikur frenat kur është e nevojshme.

I fuqishëm sa ju.

I bukur. I fuqishëm. Legjendar. Shdrisni me shkëlqim të plotë dhe drejtoni automjetin që iu përgjigjet potencialeve tuaja, pavarësisht nga shpejetësia me të cilën dëshironi të udhëtoni.

I fuqishëm sa ju.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF Dokumenti | 4.22MB Broshura Elantra

Programoni një test drive / Kërkoni një vlerësim

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.