Interior

Mjeshtëria e përkryer e materialeve dhe formave sjell komoditet joshës dhe luks të paarritshëm.

Interior
Pjesa e përparme

Pjesa e përparme

Dizajn i jashtëzakoshëm

Dizajn i jashtëzakoshëm
Drita të përparme LED

Drita të përparme LED

Grilë radiatori

Grilë radiatori

Pjesë anësore

Pjesë anësore

Pjesë anësore

Pjesë anësore

Pasqyra të jashtme elektrike të palosshme

Dritat e mirëseardhjes në dorezat e derës

Dritare xhami me elektrolëvizje në çati

Disqe alumini

Pjesa e pasme

Pjesa e pasme

Pjesa e pasme

Pjesa e pasme

Drita të pasme LED

Dritat e ndalimit të montuara lart (HMSL)

Karakteristikat e pjesës përbrenda

Karakteristikat e pjesës përbrenda

Komoditet dhe ekskluzivitet kudo rreth jush

Brendësia e gjerë, komode dhe e dizajnuar në mënyrë të përkryer e Elentrës së re është konceptuar në mënyrë perfekte.

Komoditet dhe ekskluzivitet kudo rreth jush

Lista e çmimeve, karateristikat teknike, broshura

Dokumenti Titulli Linku
PDF Dokumenti | 4.22MB Broshura Elantra

Programoni një test drive / Kërkoni një vlerësim

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.