Bagazhi

Funksioni i çelësit inteligjent sjell shumë avantazhe, përfshirë përveç të tjerave edhe mundësinë për të hapur bagazhin nga distanca. Funksioni praktik ju mundëson akses të lehtë në bagazhin e gjerë kur i keni duart plot.

Bagazhi

Qëndroni të lidhur me mjedisin tuaj.

Bota vazhdon të lëvizë edhe kur ju jeni në lëvizje. Ky është shkaku pse Elentra e re ka një platformë optimale komunikimi me një ekran të madh, lidhje të përkryer të telefonit dhe me karikim pa fije.

Paneli i instrumenteve të mbikëqyrjes

Lidhja e smartphone

Baza e karikimit pa tel

Ventilimi dhe ngrohja e sediljeve të përparme

Ngrohja e sediljeve të pasme

Ngrohja e timonit

Sistemi i heqjes automatike të avullit

Sistemi i tingullit infinity premium

Butoni i motorit Start/Stop

Sistemi i Integruar i Kujtesës (IMS)

Sensor për shiun

Sistem plotësisht i automatizuar klimatizimi

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF Dokumenti | 4.22MB Broshura Elantra

Programoni një test drive / Kërkoni një vlerësim

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.