MP1.6 dhe benzine

Fuqia maksimale prej 127,5 KS me 6.300 rrotullime në minutë dhe moment rrotullimi maksimal 15,7 kg.m me 4.850 rrotullime në minutë.

MP1.6 dhe benzine

Kutia e marsheve

Kuti marshesh automatike me 6-shpejtësi

Kuti marshesh automatike me 6-shpejtësi

Zbuloni modelin e ri të ndryshimit të shkallës së transmetimit në regjim sportive të kutisë të kutisë automatike optimale me 6 - shpejtësi e dizajnuar për të ofruar performancë dinamike dhe ekonomi  të pakrahasueshme në harxhimin e karbuarantit.

Transmision manual me 6 shpejtësi

Transmision manual me 6 shpejtësi

Përjetoni një performancë më të ëmbël dhe ndjesi më të mirë të shpejtësisë me një qëndrueshmëri më të madhe të dizajnit tepër elegant të Elantra-s së re dhe të butonit të ri"Reverse"  të lëshimit të shpejtësisë për ngarje më të lehtë.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF Dokumenti | 4.22MB Broshura Elantra

Programoni një test drive / Kërkoni një vlerësim

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.