Makinë e vogël për përshtypje të madhe

Hyundai i fundit i10 është ndoshta makinë e vogël, por lë një përshtypje të jashtëzakonshme, me dizajnin e tij të ri të mrekullueshëm, me teknologjinë më të fundit dhe me pajisjet e sigurisë.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF Dokumenti | 2.18MB Broshura i10 i ri

Programoni një test drive / Kërkoni një vlerësim

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.