Pjesa e jashtme

Duket vërtet mirë.

Pjesa e jashtme

Fenerët e përparmë

Sistemi i kontrollit të dritës së gjatë zbulon automjetet që vijnë përballë dhe automjetet që lëvizin në të njëjtën korsi para nesh dhe kalon dritat nga të gjata në të shkurtra. Dritat e makinës mund të rregullohen në mënyrë që të ndizen sapo të largohet ndriçimi ditor. Modelet Premium kanë edhe fenerë moderne funksionale.

Dritat e ditës

Për një shikueshmëri më të madhe gjatë ditës, i10 ka drita ditore të integruara. Modelet SE dhe SE Connect kanë gjithashtu llampa halogjene, ndërsa modelet Premium ofrojnë drita drita LED më të ndritshme dhe më efikase.

Grila

Grila e përparme dinamike tërheq vëmendjen sepse përfaqëson pikën qendrore në pjesën e përparme të i10.  

Duket vërtet mirë

Duket vërtet mirë

Çati dyngjyrëshe

Tek Modeli Premium ofrohet një çati me dy ngjyra që krijon një kontrast të mrekullueshëm me ngjyrën bazë të makinës. Janë në dispozicion nuancat e zeza ose të kuqe, në varësi të ngjyrës që zgjidhni për karocerinë.

Kolona C

Gjërat e vogla janë ato që i bëjnë gjërat e mëdha. Një prej këty gjërave është shenja diskrete e logos i10 në kolonën C.

Xham për privatësi

Xham për privatësi

Të gjitha dritaret e pasmë të modelit Premium i10 janë të pajisura me xham për privacy.

Hapsira dhe stili

Brendësia e kabinës elegante e pajisur me dizajnet e reja, teksturat dhe teknologjinë më të fundit multimediale, do t'ju mirëpresë me pamjen e saj të thjeshtë dhe moderne. Sigurisht tërheq vëmendjen shablloni 3D i ri tek modeli Premium, i cili i jep asaj një pamje sportive. 

Hapësira më e fundit për bagazhin bën pjesë në i10 më të mira në klasën e saj. Lartësia e ngritjes është 29 mm më e ulët se modeli i mëparshëm, gjë që e bën më të lehtë futjen e bagazhit. Kapaciteti me uljen e sediljes mund të rritet nga 252 në 1046 litra.

 

Hapsira dhe stili

Timoni që ngrohet

Ngrohuni kur jashtë është ftohtë me timonin e ngrohur, i disponueshëm në modelin Premium.

Paneli i instrumentave

Paneli i instrumenteve ka të gjitha funksionet e zakonshme, por gjithashtu përmban informacione të dobishme siç janë kilometrazhi për karburantin e mbetur dhe kohëzgjatja e ngarjes. 

Komoditeti

Edhe pse e pazakontë për këtë kategori, i10 ka 5, jo 4 vende (sedilje).  Kjo do të thotë që 5 pasagjerë të rritur mund të udhëtojnë rehat dhe sigurt në këtë makinë. Në modelin Premium, vendet e përparme mund të ngrohen.

Tek modelet e treguara Premium dizenjimi i sediljeve të brendshme mund të ndryshojë nga ai i paraqitur.

 

Audio Visual

Modeli i10 vjen me dy ekrane qendrore. Modelet SE kanë ekran 3.8 ”, ndërsa SE Connect dhe Premium ofrojnë ekran me prekje 8” me mundësinë për të lidhur një smartphone. Zgjidhni Paketën Teknike Tech Pack për të pasur navigim dhe Bluelink.

Lista e çmimeve, karateristikat teknike, broshura

Dokument Naziv Link
PDF Dokumenti | 2.18MB Broshura i10 i ri

Programoni një test drive / Kërkoni një vlerësim

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.