Teknologji e madhe në një paketë të vogël

Pavarësisht se sa gjatë udhëtoni, ju do të pëlqeni detajet e zgjedhura me kujdes në i10 tuaj.

Kamera e përparme

Modelet SE Connect dhe Premium kanë një kamerë të përparme parkimi, imazhi i së cilës shfaqet në ekranin qendror me 8 ”. Udhëzimet e qarta mundësojnë parkimin pa probleme edhe në hapësirën më të ngushtë.

Navigimi

Në opsionin Tech Pack në modelin Premium keni një pajtim 5-vjeçar ndaj shërbimeve LIVE. Në këtë mënyrë do të jeni të azhurnuar me të dhënat e trafikut gjatë gjithë udhëtimit tuaj, ndërsa makina mund t’ju sugjerojë rrugë alternative.

Radio digitale DAB

Kënaquni me tingullin dixhital tingëllues dhe të qartë të radiove DAB në të gjitha modelet i10. Modelet SE Connect dhe Premium kanë aplikacionet e tyre Apple CarPlay dhe Android Auto.

Kontrollet në distancë të timonit.

Kontrollet e përshtatshme ndaj timonit ju mundësojnë përdorimin e telefonit ose kontrollonin e shpejtësinë me prekjen e butonit.

Bluelink®

Bluelink®

I disponueshëm si pjesë e opsionit Tech Pack, Bluelink® ju mundëson të kontrolloni i10-ën tuaj nga smartphoni juaj ose nëpërmejt njohjes së zërit në internet. Do të shijoni një numër të madh përparësish si mbyllja e derës në distancë, "gjej makinën time" dhe mundësinë për të dërguar një destinacion nga telefoni juaj në sistemin e navigimit i10.

Lidhja Bluetooth®

Lidhja standarde Bluetooth® ju mundëson muzikën e rrymës dhe lidhje me telefonin kompetibil smart. Modelet SE Connect dhe Premium gjithashtu ofrojnë njohjen e zërit. Marka Bluetooth është në pronësi të kompanisë Bluetooth SIG Inc.  

Portë për karikim pa tel

Gjatë udhëtimit ju mund të karikoni smartphone tuaj të pajisur me pajisjen Q pa tel, në qoftë se modelet Premium i pajisni me opsionin Tech Pack.

5 vjet garanci

Gëzoni në qetësi me garancinë 5-vjeçare dhe pa kufij kilometrazhi. Zbatohen kushte dhe përjashtime.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF Dokumenti | 2.18MB Broshura i10 i ri

Programoni një test drive / Kërkoni një vlerësim

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.