Makinë efikase për qytetin dhe fshatin

Koliko je zabavan za vožnju, i10 je toliko i spretan - idealan je za gradsku gužvu ili vožnju auto-putem.

1.0 Litra

1.0 Litra

Motor benzine

Motor 1.0 litërsh benzinë ofron deri në maksimumin prej 67 kf në 5500 rpm dhe  moment rrotullimi maksimal prej 95 Nm në 3500 rpm.

1.2 Litra

1.2 Litra

Motor benzine

Motori 1,2 litërsh benzinë jep maksimumin prej 87 kf në 6000 rpm dhe moment rrotullues maksimal prej 120 Nm në 4000 rpm.

Transmision manual me 5 shpejtësi

Përdorim i qetë me transmisionin manual me 5 shpejtësi është krijuar për një ndryshim të shpejtë, précis, të shpejtësisë. 

Transmision automatik manual (AMT)

Ndërrimi automatik me një transmision me 5 shpejtësi ofron efikasitet më të madh se ai standard automatik, për shkak të peshës së tij të vogël dhe fërkimit të ulur.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF Dokumenti | 2.18MB Broshura i10 i ri

Programoni një test drive / Kërkoni një vlerësim

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.