Kontroll elektronik i stabilitetit (ESC)

Kontroll elektronik i stabilitetit (ESC)

Rrini të pashqetësuar me sistemin e kontrollit elektronik të stabilitetit (ESC) në ofertë standarde. Ai do ta kuptojë kur është i nevojshëm pushimi për ju, kështu që do t’ju mbajë të stabiliuar nga një lëvizje e papritur ose një kthesë e fortë. 

ISOfix

ISOfix

Për një stabilitet dhe prakticitet të shtuar, sediljet e përparme të çdo New i10 kanë mbajtëse të sediljes ISOfix për fëmijë.

Thirrja Elektronike

Thirrja Elektronike

Në paketën standarde, i10 disponon funksionin e thirrjes elektronike, i cili telefonon automatikisht shërbimin e urgjencës nëse keni pasur një aksident ose aktivizimin e jastëkëve të ajrit. Gjithashtu, gjatë të gjithë 365 ditëve të vitit, 24/7, ju mund të telefononi në shërbimin e urgjencës duke shtypur butonin SOS.

Kontrolli i shpejtësisë

Kontrolli i shpejtësisë

Kontrollet e përshtatshme ndaj timonit ofrojnë funksionimin e sigurt dhe të lehtë të sistemit të kontrollit. Limitatori (kufizuesi) i shpejtësisë ju mundëson që me këtë  të vendosni shpejtësinë maksimale.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF Dokumenti | 2.18MB Broshura i10 i ri

Programoni një test drive / Kërkoni një vlerësim

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.