Komoditeti i ambjentit

Komoditeti i ambjentit

Kaq praktike është saqë do të harroni se po ngisni. Një sërë mundësish për rehati dhe kënaqësi maksimale i përfshin paneli i instrumenteve TFT LCD me indikatorë të thjeshtë dhe të dukshëm, telekomandë e përshtatshme për përdoruesin që mundëson përdorim intuitive i funksioneve me vetëm një lëvizje të gishtit tuaj të madh të dorës tuaj.

Sipërfaqe plotësisht e sheshtë e bagazhit

Sipërfaqe plotësisht e sheshtë e bagazhit

Po luftoni me paketimin e bagazhit të madh? Kjo nuk ndodh më me bagazhin e sheshtë të i20. Sediljet e pasme mund të palosen pjesërisht ose plotësisht, duke ju dhënë fleksibilitetin më të madh të mundshëm në përshtatjen e bagazhit dhe hapësirës për pasagjerët. Thjesht palosni sediljet, ngarkoni bagazhet dhe kaq!

Sistemi i paralajmërimit për devijimin nga korsia (LDWS)

Sistemi i paralajmërimit për devijimin nga korsia (LDWS)

Me këtë sistem paralajmërimi për devijim nga korsia e trafikut në Modelin I 20 të Gjeneratës së Re, nuk duhet vrisni mendjen për devijimin gjatë ngarjes.  Sistemi e paralajmëron shoferin me një sinjalizim të menjëhershëm vizual dhe tingullor për çdo devijim korsie (i disponueshëm si opsion).

Sistemi i kontrollit të presionit të gomave. (TPMS)

Sistemi i kontrollit të presionit të gomave. (TPMS)

Sistemi i monitorimit të presionit të gomave (TPMS) do t'ju sigurojë gjatë ngarjes informacionin më të fundit që transmetohet direkt në panelin e instrumenteve nëpërmjet sensorëve.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF Dokumenti | 1.66MB Broshura i20

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.