Pjesa e jashtme

Pjesa e jashtme

Xhamat e errësuar

Për privacinë dhe komoditetin e udhëtarëve, në sediljet e pasme, dritaret janë të errësuar (i disponueshëm si opsion).

Disqet anësore

Disqet anësore me formë speciale përshtaten në mënyrë të përkryer me parakolpin para dhe prapakolpin, duke i dhënë automjetit një pamje elegante dhe aerodinamike dhe duke e mbrojtur atë nga gërvishtjet anësore (në dispozicion si opsion). 

Gomat

Përjetoni një ndjesi të sofistikuar të stilit dhe cilësisë më të lartë të modelit i20 dhe dizajnit sportiv të gomave. Qoftë po të zgjidhni disqe çeliku 15 "apo disqe alumini 16", do të jeni më se të kënaqur me pamjen e tyre elegante dhe sportive.

Brendësia

Brendësia

Në shërbim brendësia e gjerë e kabinës e projektuar me zgjuarsi

Pasi t’i  dorëzoheni hijeshisë së dizajnit të brendshëm,
do të donit të mos dilnit më nga makina!

 

Në shërbim brendësia e gjerë e kabinës e projektuar me zgjuarsi

Sistemi për ruajtje (mbajtës për gota)

Vendosur në mënyrë të praktike midis sediljeve të përparme. 

Sistem për ruajtje në dyert

Shishen 1,5 litërshe mund ta ruani të sigurtë në ndarjen në dyert e përparme, ndërsa në dyert e pasme ndodhen ndarje për ruajtjen e shisheve 1 litërshe.

Konsole dyshemeje

Hapësirë shtesë për ruajtje në konsolën qendrore me kapakun që bën për një mbështetje të rehatshme për dorën.

Lista e çmimeve, karateristikat teknike, broshura

Dokument Naziv Link
PDF Dokumenti | 1.66MB Broshura i20

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.