Çelësi inteligjent dhe butoni start / stop

Mund të bëhet ndezja e motorit me ndihmën e butonit kur çelësi inteligjent është në automjet, qoftë në xhep apo në çantë (i disponueshëm si opsion).

Sistemi audio (Radio / CD / MP3)

Kënaquni duke dëgjuar radion ose muzikën tuaj të preferuar nga sistemi audio me cilësi të lartë me të cilin është i pajisur i20.

Mbajtësi i sistemit të karikimit të telefonit inteligjent në panelin e instrumenteve

Stacioni i karikimit të telefonave smarthpone mban të sigurtë në pozicion perfekt telefonin tuaj smart gjatë karikimit të baterisë.  Ideale për përdorimin e telefonit, për të naviguar dhe për të lëshuar muzikën tuaj të preferuar (i disponueshëm si opsion).

 

Lidhja (AUX dhe USB)

Portat AUX dhe USB mundësojnë lidhje të lehtë me datotekën tuaj të preferuar muzikore që ndodhet në të gjithë llojet e pajisjeve transmetuese, përfshirë telefonat inteligjentë dhe plejerat MP3.  
Thjesht i lidhni ato dhe shijojini në lëvizje!

 

Rregullimi i timonit

Timoni ka mundësinë e rregullimit me dorë të përkuljes, si dhe të rregullimit teleskopik. Kjo ju mundëson që të zini pozicionin më të rehatshëm për ngarje.

Sensor për shiun

Sensori i shiut aktivizon automatikisht fshirësit pasi zbulon reshjet dhe përshtat shpejtësinë e fshirëseve sipas nevojave (i disponueshëm si opsion).

Paneli i instrumenteve ekranin TFT

Paneli i instrumenteve model i20 ka një sistem të integruar në mënyrë shumë intuitive për çfaqjen e informacionit. Ekrani TFT me ngjyra mundëson dukshmëri optimal, ndërsa paneli i instrumenteve është i dizajnuar me kujdes dhe ergonomikisht dhe përmban matës transparentë me ndriçim LED blu që është qetësues për sytë.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF Dokumenti | 1.66MB Broshura i20

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.