Transmesioni

Një transmesion manual me 6 shpejtësi është standard për të gjitha opsionet e motorit, krahas motorit 1.25 litërsh i cili është i pajisur me një kuti marrshash me 5 shpejtësi.

Suspensioni i përparmë McPherson

Suspensioni i përparmë me burimet e tipit McPherson ofron forcë dhe qëndrueshmëri të shkëlqyeshme për menaxhim maksimale dhe përforcim shtesë në rast përplasjeje.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF Dokumenti | 1.66MB Broshura i20

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.