Sistem me 6 airbag (jastëk ajri)

Sistemi me 6 jastëk ajri (airbag) përbëhet nga jastëkët e ajrit për shoferin dhe pasagjerit përpara, jastëkët anësorë të përparmë, si dhe perdet e përparme dhe të pasme në mënyrë që ju dhe pasagjerët të jeni të mbrojtur në rast përplasjeje nga cilido drejtim.

Drita sinjalizuese Stop (ESS)

Në rast të një ndalimi emergjent, aktivizohet automatikisht sinjalizimi gjatë prirjres së frenimit urgjent për të paralajmëruar shoferët pas jush dhe me këtë të zvogëlohet mundësia përplasjes.

 

Komandat elektronike të dritareve

Të gjitha dritaret mund të ulen ose ngrihen me komanda elektronike. Dritaret e përparme me vetëm një shtypje të tasterit me ndihmën e funksionit auto up / doën.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF Dokumenti | 1.66MB Broshura i20

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.