Komandat elektronike të dritareve

Komandat elektronike të dritareve

Kontrollet elektronike të dritareve janë të vendosura në derën e shoferit, për ergonomi optimale dhe lehtësi në drejtim.

Frena elektronike e parkimit

Frena elektronike e parkimit

Çelësi me të cilin menaxhohen frenat elektronike të parkimit zë më pak hapësirë sesa leva konvencionale e frenave të parkimit. Gjithashtu e bën të lehtë aktivizimin dhe lirimin e frenave të parkimit, pasi gjithçka që duhet është të shtypni një çelës (i disponueshëm si opsion).

Sistem për ndihmë gjatë parkimit (PAS)

Sistem për ndihmë gjatë parkimit (PAS)

Parkimi në hapësira të ngushta mund të përbëjë problem, veçanërisht në kushtet e dukshmërisë së dobët. Sensorët në parakolp dhe prapakolp mund të zbulojnë çdo pengesë që nuk e shihni dhe do t'ju paralajmërojnë kur të ndaloni në mënyrë që të mos i goditni.

Butoni Start/Stop

Butoni Start/Stop

Gjithë sa duhet për ndezjen e motorit është të shtypni butonin start / stop, qoftë kur çelësi inteligjent ndodhet në xhep, makinë ose çantë (i disponueshëm si opsion).

Lidhja (USB/AUX)

Lidhja (USB/AUX)

Portat e lidhjes mundësojnë lidhjen e lehtë të shumicës së pajisjeve portative të disponueshme, të plejerat muzikorë, telefonat ose USB-të.

Sistemi çmjegullim automatik i xhamave

Sistemi çmjegullim automatik i xhamave

Sistemi i heqjes automatikisht i mjegullës së xhamave zbulon kondensimin në xhamin e përparmë dhe hap sistemin e kondicionimit të makinës në mënyrë që mjegulla të hiqet shpejt nga xhamat (i disponueshëm si opsion).

Përshtatja e sediljes së shoferit

Sedilja e shoferit mund të rregullohet në 10 pozicione dhe prirje të ndryshme. Në veçanti është në dispozicion përshtatja e mbështetëses për pjesën lumbare të shpinës së shoferit (në dispozicion si një opsion).

Kamera për ecjen (ngarjen) prapa

Kamera me paraqitjen e pamjes për ecjen (ngarjen) prapa është një mënyrë tjetër për të ndihmuar gjatë parkimit. Tregimi i pamjes mundësohet në ekranin LCD me ngjyra me diagonale 5 inç.

Komandat e vendosura në timon

Komandat e vendosura në timon mundësojnë përdorimin e lehtë të opsioneve dhe funksioneve të tilla si opsionet e navigimit, opsionet e menaxhimit të telefonit dhe opsionet e kontrollit të volumit të zërit.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF Dokumenti | 2.43MB Broshura i30

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.