Karikimi pa fishë i telefonit

Karikimi pa fishë i telefonit

I pozicionuar në konsolën qendrore, porta e karikimit pa tel (standardi Q i) ju mundëson të karikoni lehtësisht telefonë kompatibil pa përdorimin e kabllove të komplikuara dhe të çrregullta.

Sistemi audio premium KRELL

Sistemi audio premium KRELL

Sistemi audio premium KRELL ofron një performancë të shkëlqyeshme të tingullit, kështu që ju mund ta ngrini muzikën deri në fund dhe të kënaqeni.

Sedilje të rregullueshme plotësisht në mënyrë elektrike me mbështetje lumbare

Sedilje të rregullueshme plotësisht në mënyrë elektrike me mbështetje lumbare

Shtypja e një butoni është gjithçka që ju duhet të bëni që të bëni uljen në sedilje që t’ju përshtatet në mënyrë të përsosur. Mbështetja e mesit i ofron shpinës tuaj mbështetje të shkëlqyeshme.

Ekran 8

Ekran 8 "me prekje

Ekrani  8’’ i ndjeshëm në prekje e bën gjithçka lehtësisht të arritshme me Apple CarPlayTM dhe Android AutoTM.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF Dokumenti | 1.7MB Broshura Kona

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.