Motor benzine 1.0 T-GDi

Për një udhëtim më ekonomik mund të zgjidhni motor më të vogël 1.0 litra me turbomotor benzene T-GDi me  3 cilindra me fuqi 120 kf (88 kË) dhe moment rrotullimi 172 Nm. Gëzoni në efikasitetin e përmirësuar të harxhimit të karburantit dhe moment rrotullimi më të lartë në shpejtësi më të ulëta të motorit në të cilën ndihmon regullimi elektronik të kompresorit turbo.  Motori GDi injekton karburant direkt në cilindra me një presion prej 200 bar, shumë më i lartë se me motorët konvencionalë,  i cili siguron djegie të pastër, përmirëson efikasitetin e harxhimit të karburantit dhe zvogëlon emetimet e gazrave të dëmshëm. Ky motor ofrohet me drejtimin e rrotave të përparme dhe një transmision manual me 6 shpejtësi.  

Motor benzine 1.0 T-GDi
Motor benzine 1.6 T-GDi

Motor benzine 1.6 T-GDi

Për performancë të përmirësuar, motori 1.6 T-GDi do t'ju çoje nga 0-100 në më pak se 8 sekonda. Zhvilluar plotësisht në kuadrin e kompanisë Hyundai, turbomotori i benzinës 1.6 T-GDi me katër cilindra, 177 KS (130 kË) dhe moment rrotullimi 265 Nm ju ofron fuqinë dhe bilancin që të ngisni me lehtësi edhe nëpër rrugët e qytetit, si dhe në rrugët e terenit. Në mënyrë standarde rekomadohet me lëvizjen me dy rrota dhe transision manual me 6-shpejtësi. Është në dispozicion edhe në kombinim me një makinë moderne, kompakte me 4 rrota, të zhvilluara në kompaninë Hyundai Motor dhe me transmision me 7 shpejtësi me grup të dyfishtë për kalim të butë të shkallës së shpejtësisë.

Motor dizel 1.6 CRDi

Motor dizel 1.6 CRDi

Diapazoni i energjisë së Konit do të zgjerohet me turbomotor 1.6 litërsh dizel të ri, modern dhe shumë efikas. * Mbërrin në 2018.

Transmision manual me 6 shpejtësi

Transmision manual me 6 shpejtësi

Transmisioni manual me 6 shpejtësi i Konit është dizajnuar për një efikasitet më të madh në harxhimin e karburantit. Është në dispozicion në kombinim me motorët turbo me benzinë 1.0 dhe 1.6 T-GDi.

Transmetim me 7 shpejtësi me grup të dyfishtë

Transmetim me 7 shpejtësi me grup të dyfishtë

Transmisioni me 7 shpejtësi me grup të dyfishtë i Konit kombinon efikasitetin e shpenzimit të karburantit dhe ngarjen argëtuese të transmetimit manual me komoditetin e transmetimit automatik.   Regjimet e disponueshme të ngarjes janë Eco, Normal dhe Sport. Në regjimin Sport, modeli i transferimit të shpejtësisë ndryshon. Shpejtësitë ndryshohen më ngadalë gjë që i mundëson motorit të punojë në rrotullime më të larta dhe të ofrojë përshpejtim më të mirë.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF Dokumenti | 1.7MB Broshura Kona

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.