Sistemi i ndihmës për shmangien e përplasjes frontale (FCA)

Sistemi i ndihmës për shmangien e përplasjes frontale (FCA)

Sistemi FCA përdor kamer të montuar përpara dhe sensor radari për të monitoruar trafikun përpara. Nëse zbulon përplasje të mundshme me automjetin përpara ose një këmbësor, do të paralajmërojë shoferin dhe në qoftë se është e nevojshme automatikisht do të ngadalësojë ose ndalonjë automjetin.

Sistem ndihme për të qëndruar në korsi (LKA)

Sistem ndihme për të qëndruar në korsi (LKA)

LKA standard përdor kamerën e përparme për të monitoruar vijat në rrugë. Në rast të një lënies të paqëllimtë të korsisë, do të paralajmërojë shoferin dhe mund të përdorë moment drejtimi të kundërt për ta kthyer automjetin përsëri në korsi.

Sensorët e parkimit – përpara

Sensorët e parkimit – përpara

Parkimi mund të shkaktojë ankth tek disa shoferë, por ky sistem praktik do t'ju bëjë një profesionist. Sensorët masin distancën e mbetur dhe aktivizojnë një seri paralajmërimesh zanore ndërsa makina afrohet gjithnjë e më shumë.

Kamera për ecjen (ngarjen) prapa

Kamera për ecjen (ngarjen) prapa

Kamera e pasme heq të gjitha shqetësimet për atë që mund të ketë pas saj, shtylla e parkimit ose fëmijë që loz.  Me kalimin e levës së transmisionit në kthim prapa, aktivizohet kamera e pasme, duke ju lejuar të lëvizni prapa me besim absolut.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF Dokumenti | 1.7MB Broshura Kona

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.