Pjesa e jashtme

Pjesa e jashtme

Sinjalet në pasqyrat e jashtme

Sinjalet anësore në foletë e pasqyrave të jashtme ndihmojnë pjestarët e tjerë në trafik të shohin se ku jeni drejtuar.

Maskat mbrojtëse të rrotave.

Maskat  e rrotave në formë katrore dhe disqet në dy nuanca krijojnë një pamje të fortë dhe të theksuar të automjetit.

Maskat mbrojtëse anësore.

Maskat anësore në dy nuance japin pamje sportive dhe elegante.

Fshirësja dhe spërkatësi i pasëm

Fshirësi dhe spërkatësi i pasëm sigurojnë dukshmëri më të mirë gjatë kushteve të këqija të motit.

Brendësia

Brendësia

Brendësia e sofistikuar ndërlidh shqisat tuaja

Për përvojën tuaj superiore të ngarjes, Tucson ndërlidh shqisat tuaja me një lidhje të përparuar ndërmjet njeriut dhe makinës.

Brendësia e sofistikuar ndërlidh shqisat tuaja

Ventilimi i sediljeve të pasme

Ventilimi i sediljeve të pasme krijon kushte të këndshme për pasagjerët e ulur në pjesën e pasme.

Lista e çmimeve, karateristikat teknike, broshura

Dokument Naziv Link
PDF Dokumenti | 70.39MB Broshura e Tucson

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.