Regullatori automatik i shpejtësisë

Sistemi ruan shpejtësinë konstante që ka rregulluar shoferi. 

Mbulesa e bagazhit

Një mbulues funksional mbulon në mënyrë të sigurt bagazhet e parregullta ose sende të tjera personale. 

Grepa për çantat në sediljen e pasme

Grepa e montuar në pjesën e pasme të sediljes mund të tërhiqet kur të përdoret. Mban qeset e shopingut ose çantat dhe lehtëson transportin e tyre. 

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF Dokumenti | 70.39MB Broshura e Tucson

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.