Kambio me tufë të dyfishtë

Kambio me tufë të dyfishtë

Kambio e Hyundai me tufë të dyfishtë me 7 nivele shpejtësie (DCT) siguron ekonomi të jashtëzakonshme në harxhimin e karburantit dhe emetim të ulët të gazit CO₂, por njëkohësisht ofron përshpejtim impresionues. 

Motor i përparuar me 4 rrota

Motor i përparuar me 4 rrota

Është pajisur me kontroll të përparuar tërheqës (ATCC) dhe me sistem motorik më modern AWD. Tucson është jashtëzakonisht aktiv në kthesa dhe ka stabilitet optimal gjatësor.  

Mbështetje të përparme McPherson në formë spirale

Dizajni i përparuar mbështetës ofron përgjigje të përmirësuar gjatë ngarjes dhe udhëtim të rehatshëm. 

Mbështetja e pasme me shumë nyje

Gjeometria dukshëm e përparuar e mbështetjes së pasme ofron komoditet më të madh në ngarje dhe stabilitet në udhëtim. 

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF Dokumenti | 70.39MB Broshura e Tucson

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.