Mbështetëse aktive për kokën

Sistemi aktiv i mbajtjes së kokës në bazë të lartësisë dhe peshës së shoferit dhe pasagjerit çvendos mbajtësen e kokës në pozicionin që e çon në minimum rrezikun nga lëndimet.

Sistemi i 6 jastëkëve të ajrit

Sistemi i 6 jastëkëve të ajrit përbëhet nga dy jastëkët e përparmë të ajrit, dy jastëkët anësorë në pjesën e përparme të automjetit dhe dy perde ajri, të cilat shtrihen në të dy anët përgjatë gjithë gjatësisë së kabinës.

Sistemi për kontrollin e presionit në gomat (TPMS)

Sistemi për kontrollin e presionit në goma tregon me saktësi në panelin e instrumenteve në të cilin gomë është presion më i ulët i ajrit.

Frenat elektronike të parkimit (EPB)

Aktivizimi i frenave të parkimit në suiçin e  dizajnuar modern nuk zë hapësirën e brendshme dhe ofron rehati më të madhe.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF Dokumenti | 70.39MB Broshura e Tucson

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.