I adaptueshëm edhe kur duket e pamundur

Fushata "Absurdly Sensible" flet për fenomenet që e bëjnë VENUE një makinë e cila i përshtatet stilit tonë të jetës me ndjeshmëri të pabesueshme. Çdo aspekt i kësaj fushate portretizon Venue si një makinë të ndjeshme ndaj sfidave të pabesueshme për jetën e qytetit.

Rezonancat urbane

E pajisur në mënyrë perfekte për një jetë të vrullshme qyteti.

Është koha për të kapur ritmin tënd.  Çdo ditë në qytet është plot ritme. Potencialin tuaj të plotë do ta arrini vetëm në makinën që kap ritmin e vërtetë. Eksploroni mundësitë tuaja në çdo moment. Venue do të krijojë përvoja të reja dhe do të ringjallë jetën tënde urbane. Ju prezantojmë makinën e parë të vërtetë të qytetit - Hyundai. Makinë me karakter.

Rezonancat urbane

Jepi ngjyrë qytetit me paletën tënde të ngjyrave.

Në mes të momenteve të qeta me miqtë gjatë ditës dhe njohjeve të reja emocionuese gjatë natës, Venue pasuron çdo ditë edhe aspektin më të vogël të jetës tuaj. Do të të japë më shumë kohë për gjithçka që dëshironi të arrish.

Jepi ngjyrë qytetit me paletën tënde të ngjyrave.

Ti je i veçantë.

E veçantë në një mjedis dinamik, plot emocione, tërheq vëmendjen. Venue dyngjyrësh bën përshtypje me dizajnin e tij të veçantë. 

Ti je i veçantë.

Krenare dhe plot vetëbesim.

Grila e theksuar kaskadë e modelit Venue ruan pamjen tradicionale të SUV. Elementet inovative të dizajnuara të automjetit janë përgjegjëse për kombinimin e shkëlqyeshëm të përshtypjes elegante dhe sportive.

Krenare dhe plot vetëbesim.

Jetoni në mënyrë cilësore.

Madhësia e ekranit është 22% e madhësisë së Mona Lisa. Hyundai më i fundit me AVN 8 inch. Udhëtim i pabesueshëm. Kujdes i paparë.

 Mund të jetë tek 333,283 kartë vizita. Hyundai Venue më i fundit i me një bagazh prej 355 litra. Udhëtim i pabesueshëm. Kujdes i paparë.

Buzë 3 inç më e madhe se pica piperoni. Hyundai Venue më i ri me rrotat 17 inç. Udhëtim i pabesueshëm. Kujdes i paparë.

329% më shumë ngjyra se sa vetë ylberi. Hyundai Venue më i ri ka 23 ngjyra të ndryshme.  Udhëtim i pabesueshëm. Kujdes i paparë.

1,377,734 mm2 me shkëlqim të pafund. Hyundai Venue më i ri dhe fenerët premium me lente. Udhëtim i pabesueshëm. Kujdes i paparë.

25 herë më shumë krom sesa kërkuesi juaj. Hyundai Venue më i ri me grilë kaskadë të kromuar. Udhëtim i pabesueshëm. Kujdes i paparë. 

91,852 penda në bagazh. Hyundai Venue me bagazh prej 355 litra. Udhëtim i pabesueshëm. Kujdes i paparë.

Jetoni në mënyrë cilësore.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF Dokumenti | 3.99MB Broshura Venue

Programoni një test drive / Kërkoni një vlerësim

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.