Hyundai i10 u quajt edhe një herë "Kampion i Vlerave" nga Auto Bild dhe Schwacke

Hyundai i10 ka marrë një çmim prestigjioz nga revista e njohur gjermane Auto Bild dhe vëzhguesi i pavarur i tregut Schwacke GmbH për herë të dytë. Ata e kanë quajtur Hyundai i10 "Kampionin e Vlerave 2021" midis makinave të vogla të qytetit.

Ka një sërë faktorësh të cilat gjykohen para se të jepet ky çmim si: zhvillimi i përgjithshëm ekonomik, kërkesat e reja ligjore dhe tendencat e konsumatorëve, si dhe kostot e operimit, koncepti i produktit, dizajni, opsionet e personalizimit dhe çmimi.

Ekspertët kanë parashikuar se pas katër vitesh dhe 11,000 kilometra në vit, vlera e mbetur e i10 mbetet në shifrat 57 %. Duke u bazuar tek kjo vlerë e lartë e mbetur, Hyundai i10 vlerësohet si një nga automjetet me vlerat më të qëndrueshme në tregun gjerman.

"Në kohërat kur kostot po rriten ndjeshëm për automjetet, çmimi ynë "Kampion i Vlerave 2021" u siguron atyre një kontribut të vlefshëm", thotë Tom Drechsler, Kryeredaktor i Automjeteve në Bild Group. "Një vlerë e lartë e mbetur do të thotë një humbje e ulët në vlerën e përgjithshme, kështu që kompanitë e qiradhënies dhe bankat i shpërblejnë ato me norma më të favorshme të financimit."

"Fakti që i10 e ka marrë këtë çmim për herë të dytë me radhë dëshmon se angazhimi ynë për segmentin e vogël të makinave është vendimi i duhur", thotë Andreas-Christoph Hofmann, Nënkryetar i Marketingut dhe Produktit në Hyundai Motor Europe. " Me amortizimin e tij të ulët, dizajnin sportiv dhe tërheqës dhe nivelin e lartë të sigurisë dhe lidhjes, Hyundai i10 është pikërisht ajo që klientët tanë dëshirojnë".

Ajo që duhet theksuar është fakti se Hyundai i10 ofron shumë karakteristika të reja që deri më tani, kanë qenë të disponueshme vetëm në segmente më të larta të automjeteve. Edhe versioni i nivelit fillestar të Hyundai i10 ka sistemet më të rëndësishme të sigurisë dhe ndihmës së shoferit, të tilla si Ndihma e Forcimit të Shmangjes së Përplasjes (FCA), Ndihma e Mbajtjes së Korsisë (LKA), Paralajmërimi i Vëmendjes së Shoferit (DAË) dhe Ndihma e Dritës së Lartë. (HBA) Përveç kësaj, sistemi telematikë Hyundai Bluelink® lejon shoferin të lidhet me sistemin e informacionit dhe argëtimit në automjet përmes një aplikacioni. Drejtuesit e automjeteve gjithashtu mund të përfitojnë nga Hyundai Live Services dhe sistemet e pasqyrimit të telefonit, Android Auto ™ dhe Apple CarPlay ©, duke përdorur sistemin e navigimit tetë inç.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.