Nxënësit e Academy of European Languages vizitojnë showroomin e Hyundai Albania

Në kuadër të javës së teknologjisë showroomi i Hyundai Albania u mbush plot fëmijë.

Vizitorët e vegjël vinin nga Academy of European Languages

Nxënësit u pritën nga stafi i Hyundai Albania, me të cilin zhvilluan një bashkëbisedim, duke shuar kureshtjen për tematika të ndryshme.

Gjatë kësaj vizite nxënësit u njohën me gamën e gjerë të modeleve që ofron Hyundai, duke u fokusuar tek dizajni, teknologjia dhe performanca. Makinat elekrike me teknologjinë më të fundit ishin një tjetër temë që u diskutua dhe nxënësit i preken nga afër modelet elektrike

Ndalesa e tyre e fundit ishte servisi Hyundai ku u njohën me ambientet e servisit, pajisjet e tij dhe si kryhej i gjithë procesi.

Faleminderit që na vizituat vogëlushë, ju mirëpresim sërish!

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.