A duhet të rregullohet presioni i gomave veçanërisht për dimër?

Në përgjithësi, jo. Rekomandimi i prodhuesit duhet të ndiqet. Kjo do të thotë që, kur shkoni në një udhëtim të gjatë, le të themi në dimërim, dhe makina është e ngarkuar, duhet të rrisni presionin në përputhje me rrethanat, përsëri sipas këshillës së prodhuesit të makinës. Nga ana tjetër, në një rrugë të mbuluar me borë, tërheqja do të jetë më e mirë nëse presioni është pak më i ulët se ai i përshkruar, sepse atëherë ka një sipërfaqe më të madhe të shkelës në sipërfaqe.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.