A mund të ngrijë bateria gjatë dimrit?

Po, nëse është në prag të konsumit. Nëse temperatura e jashtme bie nën -11 gradë, ekziston rreziku i ngrirjes së baterisë. Një bateri e saktë dhe e ringarkuar mund t'i rezistojë temperaturave deri në -68 gradë. Nëse bateria ngrin, ajo nuk duhet të lidhet me karikuesin përpara se të shkrihet në temperaturën e dhomës.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.